9
8

 

 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ»

ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ 26, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ 2314 021 595 ΚΑΙ 6937 826 426

 

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ»ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ «ΝΤΟΥΕΝΤΕ» ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ 26, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙEΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ Η’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

4


ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΗΠΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΤΜΗΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΜΗΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ & ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΟΛΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ PLAY-BACK ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ- ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ.

2


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΟΥΠ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ & ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ & ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ VIEW POINTS, ΑΡΧΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ, ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΡΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ-ΕΑΝ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ. ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

 

1

ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΤΟ "ΤΜΗΜΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ", Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΜΗΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ" Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΕΤΗΣ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ.

3

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ , ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 


Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «ΝΤΟΥΕΝΤΕ θέατρο & τέχνη» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ.

 ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΠΩΣ: «ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ», «ΦΩΝΗ: ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ», «ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΗ», «ΧΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ», «ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ,Η ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ»,  "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ-ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ", "ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ & ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ","ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑ ΚΕΙΝ", "PLAY BACK THEATRE", "ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ", "COMMEDIA DELL'ARTE".

                            

Copyright © ntouentetheatro.gr. 2011. All Rights Reserved